A fűszeres magyar konyhának nem kell bemutatni a csípős paprikákat. Akik kedvelik az erős ételeket, azok bizton kóstólták már a cseresznyepaprikát is. Sokan azt gondolják, hogy a savanyítással elveszik a paprika ereje, pedig ez nem igaz. A paprikák a savanyítás során csípősebbé válnak. Ezen savanyúpaprikák királya a cseresznyepaprika, aminek ereje a zöldségek csípősségét mérő scoville-skálán a csilipaprikákkal egyenértékű (1000-5000 SHU). Termékeinkben a cseresznyepaprikát a színtén az erejéről ismert pfefferónival közösen találhatja meg.
Kiszerelések |
Töltőtömeg |
0,5 literes műanyag tégely |
300g |
1,1 literes műanyag vödör |
600g |
2,5 literes műanyag vödör |
1500g |
5 literes műanyag vödör |
3,5 kg |
18 literes műanyag vödör |
10kg |